sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Vita Liberata tulee salonkiin

Lanseeraamme  meillä  uuden ylellisen rusketus tuotteen Vita Liberatan.  Tällä tuotteella saat upean ja kestävän rusketuksen. Tuotesarja sisältää 80%luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kuin rusketut. Tuotteista on poistettu kaikki iholle haitalliseksi luokitellut aineet. Ne on dermatologisesti testattu, eivätkä sisällä alkoholia, barabeeneja tai hajusteita. Hinnat on 23,90e-29,90. Tervetuloa tutustumaan. Vita Liberatan ensi esittely tapahtuu Ladies Nightissa 22.3 klo 16.30 eteenpäin, jonne kaikki asiakkaamme ovat tervetulleita. 

Testasin itse tuotetta ja olin ensi kosketuksella täysin rakastunut. Tuote on helppo levittää sille kuuluvalla levityskintaalla. Levityskinnasta kannattaa käyttää aina muutenkin, jos käytössä on voidemainen tai mousse tuote. Sillä saa tasaisemman lookin ilman läikkiä. Iho kannattaa aina kuoria enne itseruskettavan laittoa ( huom aina). Vita Liberatan alle ei koskaan laiteta rasvaa, sillä siinä on itsessään jo niin paljon ihoa hoitavia ainesosia. Se laitetaan myös aina puhtaalle ja kuivalle iholle.


Tuotteessa on apuväri mukana, jolloin levittäminen on helpompaa, sillä huomaat jo levitysvaiheessa minne olet väriä laittanut. Esimerkiksi mousse kuivuu lähes heti levityksen jälkeen ja voit pukea vaatteet päälle. Ei tarhaa eikä haise.Lopputulos on erittäin luonnollinen sävy.

Nyt on aivaimet taskussa ja uusi liikepaikka on merkattu PRIMEN rollupilla. Osoite on voimakatu 2 LH4. Kun muutamme isommasta pienempään on sanomattkin selvää, että tavaraa jää yli ja koitankin kokoajan miettiä kuinka siirtyminen menisi kivuttomimmin. Vanhasta on päästävä eroon, ennen muuttoa, koska säilytystilaa ei ole, jotenka liikkeessämme saataa olla jotain väliaikaisia ratkaisuja. Liikkeessämme säilyy kaikki samat palvelut mitkä on tähänkin asti. 

GHD:lta saapui uudet aivan sairaan mageet kevät raudat. Meiltä on saatavissa GHD:n rautoja perus mustasta aina spesiaali rautoihin. Kuvan rauta on hinnaltaan 169e.


Ihanaa kevättä, vai voisko sanoa talvea kaikille

T.Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti