keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Tärkeää inffoa

Keväällä on paljon alamme koulutuksia. Minä ja Hanna-Loviisa kävimme yhdessä B-longin uudistetun pidennyskoulutuksen ja olemme nyt virallisesti sertifioituja B-long hiustenpidennys kampaajia. Koulutuksessa oli vanhan kertausta, mutta myös uusia juttuja. Tekniikat meillä on jo hyvin hallussa, mutta uusia käyttövinkkejä tuli paljonkin mukaan.
Käytämme liikkeessämme ainostaan laadukasta B-long pidennyshiusta. Annamme tuotteelle 100% takuun, jos asiakas käyttää suosittelemiamme pidennyshiuksille soveltuvia tuotteita. Meille on juuri saapunut uusi B-longer hiustuote sarja, mikä on kehitylty vartavasten juurikin näille pidennyshiuksille.Tuotteet soveltuvat myös pitkille hiuksille. Pidennyshiusta ei suositella pestävän päivittäin ja sen kansaa pitää olla hieman varovaisempi. Suuri lakan ja muotoulutuotteiden käyttö rasittaa hiuksia ja hiuslakka on niistä ehdottomasti pahin. Kannattaa siis valita kevyet tuotteet, että hiuksen kauniina pysyminen maksimoituu. Pidennyksille suosittelen ehdottomasti joustavaa hieman kevyempää hiuslakkaa.


Sitten iloksenne voin kertoa, että PRIME muuttaa. Uusi liikepaikkamme on uusi asuin/liikepaikka Ratinanranta. Olemme Huhtikuun loppuun vanhalla liikepaikalla ja Toukokuusta aloitamme uudesta. Tällähetkellä uusi paikka on tyhjänä ja sijaitsee Decotalo liikkeen vasemmalla puolella. Me ja myös asiakkaamme pääsevät nauttimaan uusista tiloista, freesatusta ilmeestä, sekä unohtamatta parkkipaikkoja, jotka ovat suoraan liikkeen edessä. Tästä tulossa lisää myöhemmin.

PRIMESSÄ järjestetään 22.3 Lauantaina Ladies Night. Tapahtuma on maksuton ja kaikki asiakkaamme ovat ehdottoman tervetulleita ja emme pistä pahaksemme vaikka mukanan olisi ystäväkin. Esittelen uuden meikkisarjan, jota voi tilaisuudessa tilata ennakkoon (maksu paikanpäällä). Autan mielelläni meikkaukseen liittyvissä kysymyksissä ja opastan tuotevalinnoissa. Jos joku haluaa neuvoja meikin tekoon ja aika antaa myöden niin teen mieluusti asiakkaille myös meikkejä.

Mukana on myös Diamond Clinic ja heiltä on saatavilla pistoshoitoja kamppanja hintaan, eli jos haluat freesata omaa lookkia niin Diamond Clinicin ammattitaitoiset pistäjät autavat sinua saavuttamaan halutun lopputuloksen. http://diamondclinic.fi Lisää voit katsoa täältä.

Huulten täyttöampullin, juonteiden täytön tai koko otsan botox-hoidon ostajalle Salicylhappokuorinta (180€) ilmaiseksi! Kuorintaa ei tarvitse tehdä tuona iltana, vaan voi ottaa myös lahjakorttina. Koko otsan botox 400€, täyteruiske ampulli huuliin tai juonteisiin 350€.

T. Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti