sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Koska ja miksi me muutetaan

Päivät juoksee kovaa vahtia ja mietin pääni puhki kaikenlaisia mahdolisuuksia uuden liiketilan kanssa. Nykyisen likkeen neliömäärät 79m2 verrattuna uuteen 45m2 tuntuu paikoin olevan täysi mahdottomuus, mutta kaikesta on tähänkin asti selvitty. Moni kysyy saman kysymyksen: miksi me muutetaan ja tietenkin minulla on siihen oma tarina kerrottavana. Kun olen itse koulusta valmistunut v.2002 pääsin heti töihin silloin pieneen salonkiin entiseen työpaikkaani. Rakasti pienen liikkeen tuomaa ilmapiiriä, missä asiakkaat ja kampaajat usein osallistuivat yhdessä keskusteluun ja koin asiakaspalvelun silloin lähinnä tilanteeksi, missä meille tuli vieraita. En ole koskaan haaveillut suuresta liikkeestä tai johtamisesta sen kummemmin ja mitä enemmän ihmisiä on työpaikalla teettää se aina jollain tavalla lisää töitä ja kasvattaa vastuuta. Vaikka oma liike on aina ollut unelma niin aikansa kutakin. Siirrymme kaupungin ytimestä hieman sivumalle, mikä taas tarjoaa asiakkaillemme parkkipaikat suoraan oven edessä, sekä pysäköintihallin (Voimakatu2 LH4)
Olen jo useaan otteeseen todennut elämässä, että jos siihen haluaa muutoksia niin niitä on vain yksinkertaisesti tehtävä. Muutokset omat omasta mielestäni hyvä asia ja antavat aivan uudenlaista energiaa työntekoon. Työni on intohimoni ja tiedän, että tämä on se ammatti mitä haluan tehdä loppu elämäni. Pidän erittäin tärkeänä asiana työstä nauttimisen, koska se näkyy päällepäin.  Haluan pitää ammattitaidostani kiinni ja kouluttaudun jatkuvasti, sillä janoan uutta tietoa ja haluan tarjota asiakkailleni uusimmat jutut.Uuden liikkeen remontti alkaa tällä viikolla. Talo on uusi, joten sinne ei sinänsä tarvitse muuta tehdä kun asentaa pesupisteitä, himan väliseinää ja tehdä sähkötöitä. Uusi on aina uusi ja todellakin odotan tätä muutosta enemmän kuin innoissani.
Lauantaina vietimme PRIMESSÄ Ladies Nightia ja paikalle saapui runsaasti vieraita. Tapahtumien järjestäminen on mukavaa puuhaa ja välillä on ihana tavata asiakkaita muissakin merkeissä. Esittelyssä oli uudet meikkisarjat, joita tulee myyntiin salonkiimme, Vita Libertata uusin rusketus tuotesraja mikä on myös voittanut aivan mahtavan palkinnon myytin jo osittain loppuun.
Lisäksi asiakkaillamme oli mahdollisuus tutustua Diamon Clinicin palveluihin ja saada tietoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.


Moroccanoilin tuoteperhe laajeni vahalla, geelillä, voimakkaammalla lakalla sekä luonnonharjas harjoilla. Tuotteet on nyt saatavilla liikkeestämme. Mukavaa toivottavasti aurinkoista alkanutta viikkoa.
-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti