lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mitä kevät tuo hiusmuotiin

Kevät on täällä. Sen huomaa kun vaalennusainetta kuluu ja hiuksiin halutaan suurempia muutoksia. Koko Suomi on kärsinyt pitkästä syksystä,mikä ei oikeastaan ollenkaan vaihtunut talveen. Väsymys on painanut lähes meitä kaikkia voimakkaasti ja kaikki energiavarastot on nyt käytetty. Nyt on onneksi suunta kääntynyt ja mikä sen parempaa on aloittaa kesän odotus uusilla hiuksilla :)
Olin alkuviikosta Moroccanoilin koulutuksessa hankkimassa täydennystä tuotetietoisuuteeni ja jaan sen nyt teidän kanssa. Kuka tietää mistä Argainöljy tulee, mitä on kaikissa Moroccanoilin tuotteissa? Vastaus tulee tässä

Hiusöljyt ovat loistava keksintö ja jokaisella kuuluisi löytyä tämä tuote. Se oiva apu moneenkin hiuspulmaan. Moroccanoilin tuotesarja on laajentunut lyhyessä ajassa valtavasti ja kerron hieman lyhyesti tuotteista. Sarja on saanut vankan jalan jpa tunnettujen julkkisten keskuudessa ja mainittakoon niistä esimerkkinä MADONNA.
Tuoteperheessä on kolme erilaista hiusnaamiota. Yksi on tarkoitettu hennoille hiusille (ei latista). Toinen on rakennepaikkaava mikä korjaa hiusta hiusta sisältäpäin ja saattaa tarvita hoitoaineen vielä lisäksi. Kolmas on tehokkain kosteuttava hoitoaine. Hiusnaamiota olisi hyvä käyttää jokaisen ainakin muutaman kerran kuussa. Naamoissa on pidempi vaikutusaika, mikä ei tarkoita sitä, että se päässä mennään saunan lauteille, tai no sekin käy jos hiusten ympärillä on kostea pyyhe. Hiukset tarvitsevat välilä tehokkaampaa hoitoa. Itse suosittelen tehohoidno käyttöä niin, että pohjalle hiukset pestään syväpuhdistavalla shampoolla, jonka jälkeen laitetaan naamio vaikuttamaan. Silloin sillä on ihanne tilanne imeytyä ja kaikki hoitavat ainesosat pääsevät oikeuksiinsa. Naamion voi myös laittaa hiuspohjaan, jolloin se kosteuttaa sitä myös.


Sarjaan on tulossa myös harjoja. Osa on synteettisiä ja osa on aitoa villisian karvaa. Hyvä harja on kaiken perusta ja siihen kannattaa panostaa. Laadukkaat harjat saattavat kestää lopun elämän.


Moroccanoililta tulee liikkeeseemme pian pitkienhiustenvaha, millä saa esimerkiksi loistavan tuen pitkien hiusten tyveen. Pieni vinkki muutenkin vahojen käyttäjille: työstä vaha ensiksi käsissä, jonka jälkeen laita se kauttaaltaan hiuspohjaa myöden hiuksiin. Silloin saat sinne kunnolla tukea. Moroccanoililla löytyy myös nesteet päänähan ongelmiin ja mikä niissä on helppoa ne laitetaan ennen hiusten pesua päänahkaan.

Vahojenpäivät oli ja meni. Kampaus muodissa on selkeästi havaittavissa rentous ja pehmeys. On hiukset sitten auki tai kiinni, niin pinta on elävää ja pehmeän huoletonta. Laineet ja letiti on tulossa kovaa vauhtia takaisin. Aukikampauksissa painopiste on ehdottomasti laskemassa. Vaikka tyvi on kampauksen kestävyyden takia syytä kohottaa aina, niin kampauksen korkein kohta alkaa suurinpiirtein silmien kohdalta, eli on tavallaan hieman valunut alaspäin. Meitä voit seurata realiajassa myös instagramissa @primehairandbeautydesign



Rakastan työni tuomaa vaihtelua ja sainkin kunnian olla mukana Biancaneven uuden malliston kuvauksissa niin stailaajana, kuin mallina. http://www.biancaneve.fi/page/4/ Biancaneve on Tullintorilla toimiva yritys mikä valmistaa kotimaisia urheiluvaateita. Niitä on mahdollisuus saada mittatiluksena tai ostaa heidän oman malliston vaatteita. On mahtavaa tehdä yhteistyötä tämän teamin kanssa. Kiitokset malleille Janni Hussille, Heidi Sorsalle, Elinalle, Eliselle ja muille mukana olleille. Kuvauksista vastasi Elise Kulmala. http://www.stara.fi/2014/02/28/janni-hussi-on-huikeassa-kunnossa/ Olihan meistä ollut jopa maininta Stara lehdessä.


Ensi viikolla pääsen täydentämään oppejani myös pidennyksien parissa. Uusimpia juttuja on ehdottomasti uudet ombre pidennykset, joissa on jo valmiiksi liukuväri. Esimerkkinä raidoitetussa hiuksessa toimii loistavasti ja lopputulos on luonnollinen. Meille on nyt myös saapunut Blonger pidennyksille tarkoitettu hiustehoitosarja vihdoin.

Ihanaa kevättä kaikille. Ainakin täällä on jo kevättä rinnoissa -Umppu

1 kommentti:

  1. Mialta toivotaan postausta ihonhoidosta ja esittelyä hyvistä tuotteista :)

    VastaaPoista