keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Orange is new balck

Asiakkaamme ovat tällä hetkellä erittäin tietoisia uusista tuotteista ja oikeastaan kaikesta mitä alallamme tapahtuu. Siksi kouluttaudumme jatkuvasti saadaksemme lisää tietoa uusista trendeistä ja että meillä on aina tarjota jotain uutta asiakkaillemme. Olimme tänään Hannan kanssa KC:n koulutuksessa katsomassa heidän uudet linjat ja leikkaus, sekä väritekniikat.


Oranssi tai oikestaan kupari on nyt kuumaa kamaa ja oikeastaan kaikissa eri tummuksissa ja murretuissa sävyissä. Värit kehittyy kokoajan ja meillä on nyt työkalut tarjota asiakkaillemme hehkuvia ja maksimaalisen kiillon antavia hoitavia sävyjä, missä on osassa jopa parempi kesto, kuin kestovärissä. Terveet hiukset on nyt in.

Olemme jo hetken aikaa tehnyt PRIMESSÄ uusilla ombre pidennyksillä töitä ja voin vaan hehkuttaa kuinka kauniita ja kuitenkin luonnollisia lopputuloksia niillä saa. Käytämme liikkeessämme ainoastaan B-longin pidennyksiä ja lupaamme hiuksille 100% takuun, jos asiakas noudattaa antamiamme kotihoito-ohjeita ja oikeita tuotteita hiuksian hoitamiseen.

Meiltä on nyt myös saatavilla liikkeestämme Vita Liberata rusketus tuote, mikä on voittanut Cosmopolitanin Beauty awards 2014 palkinnon


https://www.youtube.com/watch?v=kQ3PYpa19w8#t=11 Meillä on myös ilo uutisia kaikille ripsi asiakkaille:
UUDISTUNUT EDISTYKSELLINEN MAGNEETTINEN KIINNITYSAINE ON TÄÄLLÄ!

FlexFusion® Adhesive (10ml) 
Rapid Cure -teknologialla


- Ei enää 48 tunnin kuivumisaikaa

Liiman kanssa on ollut kuivumis ongelmia, mutta nyt meillä on saatavilla aivan uusi tuote. Odotamme tätä innolla ja saammekin ehkä jo huomenna uuden liiman liikkeeseemme.

T.Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti