tiistai 26. marraskuuta 2013

Valitsetko laadun vai halvan hinnan?

Moni usein ihmettelee kampaamossa olevien tuotteien hintoja. Sitä mistä ne hinnat on peräisin, kun "kaupasta" saa saman pullon muutamilla eurolla? Suurimmat erot tuotteissa on toki raaka-aineet, tuotekehittely, sekä ihan tavallinen vesi. Moni on ehkä pistänyt merkille sen, että ne kaupasta ostetut kuluvat nopeammin. Miksi? Juurikin siksi, koska niissä saataa olla 50% enemmän vettä, kuin niissä kampaamoista ostetuissa. Toki jos kampaamot laimentaisi vedellä omia tuotteita päästäisiin hinnassakin suunnileen samoihin lukemiin.
Jos haluat pestä hiuksesi "kaupan" tuotteilla tarvitset vähintään kuvassa oleman määrän hiuksiisi, että se pesisi ne puhtaiksi. Jos otamme vertailuun vastaavan tuotteen Lanzan sarjasta on määrä ja myöskin koostumus aivan erilainen.
Miksi "kaupan" tuotteet kehoitetaan aina laittamaan pyyhekuiviin hiuksii? Siksi, koska ne on usein notkeampia massaltaan  ja niissä on suuri määrä vettä. Kampaamotuotteet kehoitetaan taas laittamaan lähes vettä valuvaan hiukseen, että se tiiviin koostumuksen takia alkaa vaahtoamaan hiuksessa, samalla puhdistaessa sen. Usein halvempaa tuotetta tarvitsee vähintään kolminkertaisen märään, verrattuna salonki tuotteisiin. Onko raaka-aineissa sitten eroja? Jos molemmissa tuotteissa on vaikka yhtenä ainesosanan ruusuöljy, saattaa salonki tuotteessa olla useasta ruusunnupusta puristettua öljyä, kun taas halpaversioissa voi olla käytettynä laadukkaampaan tuoteeseen käytetyt ruusun lehdet. Näin saadaan samat ainesosat tuotteisiin, mutta laadulla on huomattava ero. On tärkeää valita juuri sopivat tuotteet sinun tarpeillesi ja sinun hiuksillesi.

Joskus kuulee asiakkailta lauseen, että joku tuote (shampoo/hoitoaine) rasvoittaa hiuksia. Tämähän ei sinänsä pidä paikkaansa, koska shampoon tehtävä on pestä hiuset ja hoitoaineen hoitaa hiuksia, vaan silloin sinulla on käytössä väärät tuotteet, mitkä eivät sovi sinun hiuksillesi. Moni asiakas ajattelee aina, että mun hiukset on tosi kuivat ja huonokuntoiset ja valtsee sitäkautta liian hoitavat tuotteet, mitkä tekevät juurikin tämän "latistaa" efektin.
Kevin.Murphy young again sopii erinomaisesti pitkille,keskipitkille hieman kuiville hiuksille

Pitää myös muistaa, että hius ei kohoa itsestään. Jokaisen pesun jälkeen hiuksiin on hyvä laitaa tulevaa kampausta tukevia tuotteita. Jos ajatellaan, että haluat volyymia hiuksiin suosittelen ehdottomasti Kevin.Murhyn Body.Builder vaahtoa, jonka voi laittaa niin tyveen, kuin hius pituuksiin. Kevinin tuotteet ovan painottomia, eli vaikka tuotetta laittaisi kuinka paljon tahansa hiuksesta ei tule raskas.

 Hiuksen latvoihin voi laittaa pienen määrään Moroccanoilin hiusöljyä suojaamaan latvoja. Moni kampaampotuotteista on lämpöaktiivisia, joten edelleenkään ei riitä hiusten kohoamiseen, että niihin on laitettu tuotteet, vaan ne on aktivoitava hiuksiin. Usein hiusten föönaaminen saattaa tuntua raskaalta ja aikaa vievältä hommalta, mutta kun sen tekee kerran kunnolla, niin hiukset pysyvät puhtaana pidempään. Eli yhteenvetona: hanki laadukkaat pesutuotteet juuri sinun hiuksillesi sopivat. Valtise sopivat tuotteet viitaten haluttuun lopputulokseen. Työstä tuotteet föönaamalla hiuksiin ja lopuksi viimeistele :)


Jos mietit mitä joululahjaksi miehelle on meillä siihen vastaus. Suomalaisethan ovat niin juroa kansaa, että eihän ne ihan hirveästi huolehdi esimerkiksi ihostaan ja nyt tarkoitankin lähinnä miehiä. Ne on usein naiset ketkä saavat joululahjaksi kauneuspalveluita, mutta miksei tänävuonna vaikka miehetkin? Muista puolisoasi hemmottelevalla kasvohoidolla tai käytä hyväksesi Anubiksen for men Joulukamppanja ihonhoitosetti. Anubis on laadukas kosmetiikka sarja Barceloonasta. Tuoksut ovat mielyytäviä ja pehmeitä ja voiteet imeytyvät hyvin ihoon jättämättä pintaa rasvaiseksi. Kysy lisää ihonhoito vinkkejä kosmetologiltamme Miialta :)

Aiemmin kirjoitin B-longin uutuuksista ja nyt ne ovat saapuneet Suomeen. Tässä on hieman esimakua tulevasta. Luikuvärjättyjä hiuksia on saatavilla toistaiseksi suht luonnollisissa väreissä. Liukuväri oli  hetki sitten kova hitti, mutta on selvästikkin ottanut paikkansa jäädäkseen. Näillä liukuvärjätyillä pidennyksillä saamme hiuksistanne tehtyä vieläkin luonnollisemman näköiset, niin ettei pidennystä edes huomaa.

Ihanaa Joulunodotusta kaikille <3

-Umppu

2 kommenttia:

  1. sopiiko moroccanoilin tuuheuttavat shamppoo ja hoitoaine hennolle,vaalealle ja kuivahtaneelle tukalle? sexyhairin tuuheuttavat tuotteet tekivät tästä pehkosta kamalan takkukasan ja todella kuivan:(

    VastaaPoista
  2. Ne on juurikin sopivat. Lisäksi myös öljyä on saatavilla light versiona, joka sopii myös. Nyt siitä on vielä se joulukamppanja pussukka mikä on 70e

    VastaaPoista