keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pikkujouluja


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11192063/?claim=9mf9etrufwn">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Pikkujoulukausi on alkamassa ja juhlahumua on ilmassa. Jos omat juhlat on jo tiedossa varaa aikasi pian, ettet jää ilman. Meillä on kunnia saada toteuttaa muutama vieras, ehkä Suomen seuratuimpaan juhlaan, eli Linnanjuhlaan.

Umppu on tehnyt jo muutaman vuoden yhteistyötä lisäravinne firma FAST:n kanssa. Kesän loputtua oli mainoskuvausten aika ja tässä on valmiita kuvia. Kuvat on kuvannut Mike Siren ja malleina on Fastin sponsori urheilijoita. Hiukset ja meikit on Umpun käsialaa.




Marraskuun lopuun liikkeessämme on Xtremelashes ripsitarjous. Uudet ripset alusta on 100e (norm 120e) ja huolto  55e (1h norm 65e). Kannattaa käyttää kamppanja ehdottomasti hyväkseen.



Ennen ja jälkeen Xtremelashes by Umppu



Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä siihen, että meille voi varata ajan netin kautta. Käytössämme oleva aika24 palvelu on piakkoin vaihtumassa uuten järjestelmään varaa.com mikä tarjoaa niin meille kuin asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia ja palveluita. Tarkkaa siirtymisajankohtaa ei ole vielä tiedossa, mutta toivomme kärsivällisyyttä asiakkailtamme muutoksen tullessa. Lisäksi meille on tulossa kanta-asiakaskortit, mikä tarjoaa asiakkaillemme enemmän etuja.

Joulu on myös ovella ja meille PRIMEEN saapuu ensiviikolla lahjapakkaukset. Tässä jo hieman esimakua tulevasta, mitä on jo saatavilla. Moroccanoil setti, missä on mukana shampoo, hoitoaine ja öljy (öljy on hieman pienempi kun normaali myyntikoko). Tuotteet on pakattu tyylikääseen toiletlaukkuun ja hintaa sillä on 70e.

Meille on myös mahdollista ostaa lahjakortteja ja kosmetologimme Miia laittaakin pian joululahja lahjakortti tarjouksen. Pysykää siis kuulolla.

Joulukamppanjassamme on myös Goldwellin jättikoot hintaan 15e/kpl. Musta on voimakas lakka ja sopii viimeistelyyn ja valkoinen taas kevyempi versio, mikä sopii kampauksen työstöön ja kevyeen kiinitykseen. Tuotteita on rajoitetusti.

Meillä on käytössä uusi palautepalvelu, mikä mahdollistaa asiakkaan antamaan palutettaa, joko nimellä tai nimettömänä. Kaikki palaute on enemän kun tervetullutta, sillä haluamme kehittää toimintaamme ja parantaa palveluamme. Omilla nettisivuillamme on kohta -anna palautetta-, jonka kautta sen voi tehdä. Lisäksi likkeessämme on jaossa suklaata, missä on QR-koodi, jonka skannamalla pääset suoraan palaute osioon. Joka kuukausi arvomme kaikkien palautteen antaneiden kesken 100e lahjakortin liikkeeseemme.

Kun vuosi vaihtuu vietämme PRIMEN 3-vuotis syntymäpäiviä. Luvassa on varmasti asiakkaillemme jotain yllätyksellistä, jota emme vielä paljasta.


Henkilökuntamme oli ID-hairin järjestämässä värikoulutuksessa viimeviikolla. Uudet väritrendit on nyt takataskussa ja muotilinjat päivitetty. Nykyään on hieman vaikea vastata kysymykseen, mikä on nyt muotia, sillä linjauksia on yhtä monta, kuin on hiustaloa. Selvästi linjaus on kuitenkin sillä saralla yhteneväinen, että mennään kokoajan naisellisempaan pehmeämpään suuntaan. Halutaa, että hiukset on värjätty suht luonnollisesti ja ne näyttävät terveiltä ja hyvin hoidetuilta.

B-long pidennyksiin on tulossa uutta. Hiuksia on pian mahdollista saada liukuvärjättyinä, mikä on ollut jo pitkään pinnalla. Kerromme lisää heti, kun tiedämme. Likkeestämme on mahdollisuus saada sinetti, sekä teippipidennyksiä.

Mukavaa joulun odotusta kaikille
-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti