keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Asiaa hiustenpidennyksistä ja omat suosikkini


Eve tässä moikka :)
Vannoutuneena hiustenpidennysten käyttäjänä päätin vähän kertoa omia kokemuksiani sekä näkemyksiäni aiheesta. Liikkeessämme on käytössä laadukkaat B-long hiustenpidennykset. Pidennykset tuntuvat vain kasvattavansa suosiota naisten keskuudessa ja samalla myös hiukset  ja pidennys menetelmät kehittyvät hurjaa vauhtia asiakkaiden tarpeet huomioiden.






Näitä ilman en oikeestaan itse tulisi edes toimeen, sillä nämä säästää aikaa, rahaa ja hermoja ainakin omalla kohdallani. Minun tavoite on sekä omaa että asiakkaiden hiuksia käsitellessä se, että kaikki on oltava helppoa ja nopeaa. Pidennyksiä on saatavilla sinetteinä ja teippeinä. Niitä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan tuuhennuksista, kokopää pidennyksiin. Suositus hiustenpidennyksissä on pidentää omaa hiusta maksimissaan 50%, jolloin se lupaa luonnollisimman ja kestävimmän lopputuloksen. Pidennyksen kesto vaihtelee riippuen onko kyseessä teipit vai sinetit. Sinetit olisi hyvä uusia 3-6kk välein kun taas teippihiuksia voi käyttää samoja hiuksia uudestaan useitakin eri kertoja, mutta niiden huoltoväli on huomattavati lyhempi, kuin sineteillä.  On hyvin tärkeää käyttää pidennyksissä, vain niille soveltuvia tuotteita. Oma suosikkini on ehdottomasti Moroccanoilin tuotesarja. Shampoo ja hoitoainen tekevät hiuksista helpot käsitellä ja viimeisen siluksen antaa hiusöljy, mikä pehmittää ja siloittaa hiuksen ja samalla antaa uskomattoman kiillon.  Tuotteiden kanssa on silti hyvä olla tarkkanan ja välttä esimerkiksi öljyn joutumista pidennysten liitoskohtaan.En tykkää itse käyttää hiustenlaittoon jokapäivä montaa tuntia aikaa ja pidennykset ovat kohdallani tehneet tästä helppoa. Joka kerta kun pesen hiukset laitan ne kerran kunnolla ja samalla tukalla pääsee monta päivää aina seuraavaan pesuun asti. Kunnon föönaus pohjalle, mikä siloittaa hiuksistani jo suurimman karvaisuuden, jonka jälkeen käsittelen tyven tyviraudalla. Liikkeestämme on mahdollisuus ostaa tyvirauta hintaan 89e.

Tyvirauta kohottaa hiukset ja silloin se ei rasvoitu/likastu niin nopeasti. Saan sillä myös kestävän volyymin ja selviän aamusta usein vain muutamalla minutilla. Oikeilla tuotteilla ja tavoilla se hius kestää tyylikkäänä useita päiviä.

Mun omia suosikkituotteita, tai oikeestaan välineitä hiustenpidennysten hoitoon ovat ehdottomasti hyvä muotoilurauta sekä TangleTeezer.
Hyvä muotoiluraudalla, esimerkiksi ghd:llä onnistuu niin hiusten kihartaminen kuin suoristaminenkin.

Pinkki ghd 189€ ja TangleTeezerit alkaen 19€

Meillä on liikkeessä GHD:n Diamond kokoelmasta saatavilla rauta hintaan 189e. Pakkaus sisältää lapioharjan ja raudan. Pakkaus on roosanauha kamppanjaa ja jokaisesta pakkauksesta menee 10e säätiölle.

Tangle Teezereitä on saatavilla useissa eriväreissä, matkakokona, sekä uutuutena kosteisiin tiloihin tarkoitettu splash harja, millä on helppo levittää esimerkiksi hoitoainen märkiin hiuksiin. Harja selvittää kaikki takut, katkomatta hiuksia tai mikä ihaninta satuttamatta. Tämä on ollut suosittu, myös monissa lapsiperheissä ja lapsille onkin saatavilla oma "muffinsi" harja, jonka sisällä voi säilyttää  käteävsti pampulat ja pinnit.




Työskentelin aiemmin  väliaikaisesti Helsingissä ja veri veti takaisin Tampereelle ja siksi minulla on vuoden loppuun tarjous kaikista palveluistani -30% vuoden. Toivotan kaikki niin uudet, kuin vanhat asiakkaani tervetulleeksi.

ps. Tehdään tilaa uutuuksille, SexyHairia ja KevinMurphya lähtee alta pois, nopeet syö hitaat ;)



Toivotaan, että pian olisi lunta maassa ja saataisiin hieman valoa tähän syksyn pimeyteen. Mukavaa Joulun odotusta
Terkuin Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti