keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Mukana menossa

Valokuvaus Jimi Soinila Photography
Olemme ollut PRIMEN porukalla lähiaikoina paljon erilaisissa tapahtumissa mukana. Tapahtumia on ollut tiiviisti syksyn aikana ja mainittakkoot niistä muutama. Olimme ensimäistä kertaa toteuttamassa Miss Tampere kilpailua.
Emman kampaaja Hanna-Loviisa Isique

Voittajaksi kruunattiin Emma Juureva, jonka kanssa solmimme yhteistyösopimuksen missivuodelle. Kuulette varmasti Emmasta vielä lisää tässä blogissa.

Vastasimme kilpailujen hiuksista. Alkukilpailussa tuomaristossa oli valitsemassa finalisteja Umppu ja itse kilpailuissa tuomaristossa oli PRIMEN  edustajana Hanna.  

Siitä jatkoimmekin sitten melkein suoraan Valon neito 2013 kilpailijoiden parissa. Yhteistyössä meillä molemissa kilpailuissa oli Studio Face

Muutama viikko sitten Umppu ja uusi tulokkaamme Eve oli mukana Tampereen Xtreme car showssa, jonka yhteydessä käytiin Car babes kilpailu. Taso oli tänä vuonna eirttäin kova ja kauniita nuoria naisenalkuja oli lava taynnä.








Umppu pääsi jälleen tuomaristoon valitsemaan voittajia. Kilpailun järjesti Sparkling promotions, jonka kanssa teemme myös yhteistyötä. Tuntuu, että koko syksy on ollut yhtä kilpailua. Aivan mahtavaa vaihtelua perus liiketyöhön, mikä piristää kummasti. Teemme kaikenlaisia projekteja ja kuvauksia, joten jos joskus on tarvetta niin ottakaa rohkeasti yhteyttä.


Temme liikkeessämme Xtremelashes ripsipidennyksiä ja tarjoamme kaikille, niin uusille, kuin vanhoille asiakkaillemme huollon (1h) 55e hintaan, mikä on normaalisti 65e. Tarjous  on voimassa Marraskuun loppuun. Tekijämme ovat sertifioituja ammattilaisia.
Malli Heidi Sorsa kuvaus Mikko Karekivi


Joulu lähestyy ja mikä parempi lahja pukinkontiin, kuin GHD suoristusrauta. Raudan hinta on 189e. Raudassa on 2:n vuoden takuu ja on ehdottomasti markkinoiden paras. Pinkki rauta on tukemassa rintasyöpäkamppanjaa ja jokaisesta raudasta menee 10e säätiölle. Teet siis samalla hyvää.
Meiltä on nyt myös saatavilla Tangle Teezerit, jotka selvittävät kaikki takut repimättä, tai rasittamatta hiuksia. Harjoja löytyy useissa eriväreissä ja saatavilla on myös useita eri kokoja. Tämä on myös loistava lahja joko itselle tai ystävälle.

Pikkujoulut ovat pian ovella, joten varaa aikasi pian, ettet jää ilman ;)
-Umppu

2 kommenttia:

  1. Mitä toi lasten tangle teezer maksaa? :)

    VastaaPoista
  2. Tangle Teezerit alk.19€, löytyy montaa eriväriä ja erilaisia, tervetuloa tutustumaan :)

    VastaaPoista