sunnuntai 26. tammikuuta 2014

PRIME goes new

Kiireinen viikonloppu on takanapäin mikä sai loppuhuipennuksen primen pienellä pintaremontilla. Liikkeemme sai reilu vuosi sitten vahvistusta, kun kosmetologimme Miia aloitti työt meillä. Saimme myös lisää palveluita valikoimaamme runsaasti. Takatilamme olivat silloin täynnä ripsipaikkkoja ja mietimme silloin, että eihän tässä muu auta, kuin rakentaa Miialle huone. Tilaa oli silloin rajallisesti ja Miialle rakennettin oma kosmetologin tila. Nyt kun on tapahtunut hieman muutoksia niin päätimme vaihtaa ripsi ja kosmetologin huoneita, jolloin Miia saa enemmän tilaa ja mahdollisuuden laajentaa palveluitaan. Lisäksi korjailtiin hieman seinä maaleja ja ehkä saadaan vielä pian hieman uutta kampaamo puolellekkin. Tuleeko sinulle mileen jotain mitä meiltä puuttuu tai kaipaisit?
Miialta tässä hieman inffoa: TULOSSA PIAN PRIMEEN KEMIALLISET HAPPOKUORINNAT, PYSY KUULOLLA!!:)

Mesosystem on nopeasti vakiinnuttanut asemansa johtavana valmistajana korkean teknologian ja kosmetiikka alan terveys-, kauneus-ja hyvinvointi yrityksenä. Mesosystemin menestyksen syy on omistautuminen tutkimukseen ja uusien tuotteiden kehittämiseen, yhdistettynä intohimoon tarjoamaan lääkinnällisiä hoitomenetelmiä erinomaisin tuloksin. Mesosystem, joka omistaa useita kansainvälisiä tuotemerkkejä kuten MCCM, on pitkä kokemus lääkinnällisten laitteiden ja kosmetiikkan kehittäjäna ja valmistajana. MCCM luo ja kehittää innovatiivisia, tehokkaita ja tuloksellisia lääkinnällisiä ravinteita mesoterapiaan sekä kemiallisiin happokuorintoihin.
Täkein meinasi unohtua, eli kiitokset remppa avusta kuuluu ehdottomasti meidän super miehille Tomille ja Juusolle. Mitä sitä ei vaimonsa eteen tekisi :)






Olimme Lauantaina mukana Manse Sport messuilla. Messut olivat oppilastyönä järjestetyt ja messupaikkana oli Tampereen kauppis. Hieman olisi saanut olla enenmmän porukkaa, että olisi päässyt oikein kunnolla hommiin. Tämänlaiset päivät on kuitenkin mukavaa vaihtelua liiketyöhön ja ainakin omasta mielestäni sopivat mainiosti yhteishengen kohottamiseen. Toki meillä se on muutenkin aivan mahtava.

Alkuvuoden super kamppanjoina on BIGSEXYHAIR lakat ja hiuspuuterit nyt vain 10e. Alennus on siis -50%. Tuotteita on saatavilla niin kauan, kun tavaraa riittää. 

Kohta voimmekin puhua jo keväästä ja koulutuksista. PRIME kouluttautuu kevään aikana useilla eri aluiella, sillä haluamme olla mukana mitä alallamme tapahtuu ja tietenkin tietää siitä ensimäisinä

 Vaihdoimme alkuvuodesta uuden varaa.com ajanvarauspalvelun, jonka kanssa oli hieman ongelmia. Ohjelmaa kehitetään kokoajan ja toivomme, että vastoinkäymiset on nyt suurimmilta osin ohi. Otamme silti mielellämme palautetta vastaan tästä, koska niiden avulla varausjärjestelmää voidaan kehittää. Nauttikaa Suomen kauniista talvesta

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti