maanantai 3. helmikuuta 2014

Pidennys uutuuksia ja ohjeita ripsipidennyksien hoitoon

Tänään liikkeessämme vieraili ID:hairin edustajamme, jolla oli mahtavia uutisia pidennyksiä rakastaville. Uusimpia uutuksia on ollut ombre värjätyt pidennytkset, mutta nyt saimme jotain aivan ainutlaatuista.


B-longille tuli vihdoin kauan odotettu pidennysharja ja 5 aivan mahtavaa uutta sävyä, josta me Suomalaiset pidämme. Kunnon kylmyyttä sisällään pitävät värit, joita on kaivattu. Kysy lisää kampaajaltasi. Pian on tulossa myös uusi tuotesarja, mikä on suunnattu juurikin pidennyshiuksille ja kehitetty palvelemaan täydellisesti juuri pidennyshiuksia.

Ripsipidennyksiä on jo ollut kauan markkinoilla ja tässä muutama vinkki maximaaliseen pysyvyyteen. Käytämme liikkeessämme ainoastaan Xtremelashes ripsipidennyksiä, joiden kanssa maailman vähiten allergisoivaa flexfusion limaa. Meiltä on myös mahdollisuus ostaa juuri ripsipidennyksille suunnattuja tuotteita. Pidennyksien kanssa ei saa käyttää mitään öljypitosia tuotteita, sillä öljy saattaa pehmittää liimasinettiä ja aiheuttaa ripsien ennenaikaisen tippumisen. Meikinpoiston on täydellinen tuote olemassa ja se on tässä:
Kuvassa takana oleva valkoine pakkaus on öljytön meikinpoistoaine mikä soveltuu niin silmämeikin, kun muun kasvojen meikin poistoon. Xtremeltä löytyy myös oma ripsiväri, kajaalit, tussimainen kulmakynä mikä on ehdoton oma suosikkini ja missä on aivan loistava kesto, unohtamatta ripsien kasvatus seerumia.

Kun ripset laitetaan alusta tai ne huolletaan pätevät samat hoito-ohjeet. Ripsiä ei suositella kasteltavan vähintään 24H. Kaikki mekaaninen koskettelu on haitallista ripsille. Tähän kuuluu myös ripsien harjaaminen, jota kannattaa välttää mahdollisimman paljon. Älä käytä vedenkestäviä tuotteita pidennyksien kanssa, sillä ne on vaikea poistaa ja saattavat vahingoittaa ripsipidennyksiä.
Jokaine toivoo aina tuuheita ripsiä, mutta lopputulos on kuitenkin aina täysin kiinni asiakkaan omasta ripsipohjasta. Ripsiä on saatavilla myös useissa eriväreissä, joita voidaan käyttää tehostuksena. Omia ripsiä suositellaan pidennettävän maximissaan 2mm, jolloin taataan maximi pysyvyys. Liian pitkät kuidut saattavat vaurioittaa omaa ripseä, sekä aiheuttaa sen ennenaikaisen tippumisen. Ripsiä on saatavilla eri paksuisina, useissa eri kaarevuuksissa, sekä monessa eri pituudessa. Ammattilainen katsoo oikean pituuden juuri sinun ripsiisi sopivaksi. Kaikki tekijämme ovat sertifioituja ammattilaisia

-Umppu

2 kommenttia: