torstai 16. tammikuuta 2014

Pakkanen ja sähköiset hiukset

Kaikille tuttu ongelma varsinkin talvella on hiusten sähköisyys. Ihmiset osaavat jo suojata hiuksensa lämmöltä, mutta ei pakkaselta. Lämpösuojan käyttö on siis yhtä tärkeää tehtäessä niin kiharoita tai hiihtolenkillä kovalla pakkasella.Tähän oiva ratkaisu on Moroccanoilin FRIZZ. Tämä on motoilutuote, mikä sopii kaikille hiustyypeille. Siloittaa ja vähentää sähköisyyttä, sekä antaa suojan.

FRIZZ: jos haluat pitää hiusten pörröisyyden poissa säällä, kuin säällä. Ilmaston vaikutuksia säätelevät ainesosat suojaavat hiuksia  tekemättä niitä raskaiksi ja säilyttäen ne sileinä ja käsiteltävinä jopa kaikkien kosteimmissa ja kuivimmissa olosuhteissa. Tuote on riittoisa käytöltään, sillä vain 3-5 pumpullista riittää koko hiuksiin hinta 29e.

Haluamme edelleen kehittää toimintaamme ja siksi palautteenne on meille tärkeää. Nettisivujemme kautta pääset antamaan meille palautetta. Kaikkien 1.4.2014 mennessä taputa palvelua käyttäneiden kesken arvotaan Nokia Lumia.








 

Pidennyksiä tehdään tänäpäivänä paljon. Meille on tulossa pian uutta.  On erittäin tärkeää ottaa huomioon myös niiden hoito kotona. B-Longille on nyt tulossa juuri pidennyksille suunniteltu oma tuotesarja.  Me haluamme tehdä parhaamme auttaaksemme sinua saamaan terveämmät ja kauneimmat madolliset hiukset.  Shampoon tulisi olla tarpeeksi hellävarainen, jotta se ei rasita liikaa hiuksia ja pidennyshiusten kiinnityskohtia, mutta tarpeeksi vahva poistamaan hiuksiin kertyneet  jäämät, kuten muotoilutuotteet. Hyvä hoitoaine on sellainen , joka sulkee hellästi hiussuomuja, tehden iuksista  vastustuskykyisemmät, kiiltävämmät sekä vahvemmat. Tiivis hiuksen pinta kestää esimerkiksi harjaamisen aiheuttamaa mekaanista rasitusta paremmin.

B-longin pidennyksiä on nyt myös mahdollista saada ombre värjättyinä (liukuväri) kysy lisää kampaajaltasi

PRIME on myös mukana 25.1 Manse sport messuilla, eli jos haluat kiharaa illan juhliin niin tervetuloa messuosastollemme

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti