torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvää uuttavuotta 2014

Palatakseni hieman ajassa taaksepäin ja kamppanjaamme PRIME jakaa Joulumieltä..... Keräsimme viikon ajan 5% koko viikon tuotosta hyväntekeväisyyteen, jonka lahjoitimme Päiväperhon perhetukikeskukselle. Tämä on jo kolmas vuosi putkeen ja voin kertoa, että tämä oli ainakin henkilökohtaisesti paras tapa aloittaa oma Joululoma. Saimme kasaan hieman yli 600e, millä saimme ison kasan osaston itse toivomia paketteja.
Minä ja Miia kävimme viemässä paketit perille. Tästä kuuluu toki suurin kiitos teille rakkaat asiakkaamme.




Vuosi 2013 liikkeessämme päättyi PRIMEN 3-vuotis syntymäpäiviin ja juhlimme sitä teemalla LAMA LOPPUU NY. Teimme koko liikkeen voimin koko päivän ILMAISEKSI kampauksia, meikkejä ja lakkauksia. Tupa oli aamusta iltaan aivan täynnä ja meillä oli mukana jopa vuoronumerot. Palvelimme lähes 100 naista illan aikana. Nämä päivät ovat  meille  aivan mahtavia toteuttaa normaalin työn lomassa.



Vaikka vuosi on ollut alallamme ainakin oman urani vaikeimpia, saan kuitenkin olla onnekas mahtavasta työporukastani, joista olen erittäin onnellinen ja kiitollinen. Toivon, että vuosi 2014 tuo meille uusia haasteista ja helpompia aikoja. Kun kaikki puhaltaa yhteen hiileen tulos ei voi ola kun parempi.

Meillä on nyt vaihtunut uusi ajanvarausjärjestelmä. Kaikkihan ei mene niinkuin Strömsössä, niikuin ei mennyt tämäkään. Palvelua kehitetään kokoajan ja virheitä korjataan. Uusi varausjärjestelmä tulee tulevaisuudessa palvelemaan teitä paremmin kuin vanha ja siinä tulee olemaan jatkossa enemmän ominaisuuksia ja palveluita tarjolla. Joku teistä onkin saattanut saada vähän liian monta varmistusviestiä omasta ajasta, mutta se on ihan meidän moka :) http://varaa.com/item/prime-hair-and-beauty-desing/ täältä pääsette katsomaan uutta järjestelmää.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti