sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua kaikille ihanille asiakkaillemme

Nyt alkaa jo olemaan Joulu lähellä. Kiireet alkavat helpottamaan ja Joulurauha astumaan koteihin ja tietenkin PRIMEEN. Meillä oli tämän viikon ajan PRIME jakaa joulumieltä kamppanja. Lahjoitimme viikon ajan kaikesta tuotostamme lyhentymättömänä 5% Tampereella toimivaan Päiväperhon perhetukikeskukseen. Olemme vielä Maanantaina auki klo 14.30 saakka ja saammekin päättää puolikkan työpäivämme viemällä lahjoituksen perille. Saimme kaiken kaikkiaan pottiin himan yli 600e, mikä on aivan mahtava summa. Olemme jatkaneet joulukamppanjaa jo kolme vuotta ja pottimme on kasvanut vuosi vuodelta. Viemme Päiväperhoon heidän toivomiaan lahjoja, mitä saimme tänvuonna todella paljon. On mahtava tunne päästä antamaan Jouluniloa sitä tarvitseville.
Meillä on nyt vaihtumassa ajanvaraus järjestelmä, jonka kanssa on ollut pieniä ongelmia. Siirron piti tapahtua Sunnutaina, mutta tuli pieniä ongelmia. Aika24 on toistaiseksi käytössä, mutta poistuu heti kun saamme uuden varaa.comin toimimaan. Aika24 palvelusta voi toistaiseksi varata aikoja vain vuoden loppuun. Puhelimella varaus onnistuu nyt parhaiten. Koitamme saada asian mahdollisimman pian kuntoon. Ilmoitamme asiasta heti kun saamme lisätietoa.
Haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja muistutankin meidän uudenvuoden LAMA LOPPUU NY kamppanjasta. PRIME täyttää silloin 3-vuotta, minkä kunniaksi teemme klo 10.00 alkaen koko päivä ILMAISEKSI  (pika) kampauksia, meikkejä sekä kynsien lakkauksia. Emme ota varauksia vaan homma toimii piipahtamalla paikalle. Jos haluat hiuksiisi upeat kiharat niin tule puhtailla hiuksilla. Meikkejä varten suosittelemme, että pohjat on valmiiksi tehdyt ja kynsistä puhdistettu vanhat lakkaukset :) Luvassa on myös aivan mahtavia tarjouksia ja kaikille kävijöille luvassa pieni yllätys. Tuleppa piipahtamaan.

Liikkeessämme on on ollut MSCHIC mineraalimeikki sarja, joka heidä jakelun uudistumisen myötä poistuu kaikista parturi-kampaamoista. Myymme varaston loppuun, mutta jatkossa valitettavasti tuotetta ei liikkestämme enään saa.

Mukavaa Joulua kaikille -Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti