sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Odotettuja uutuuksia

Meillä on ilo kertoa, että kaikkien rakastama Moroccanoilin sarja on laajentunut jälleen. Sarjasta on nyt saatavilla syväpuhdistava shampoo. Moni miettii usein mihinkä tarkoitukseen kyseinen shampoo on ja koska sitä kuuluu käyttää? Niinkuin Eve jo edellisessä kirjoituksessa kertoi on tärkeää valita oikeat tuotteet jo sieltä pesuvaiheesta asti. Kaikilla olisikin hyvä olla muutama eri vaihtoehto sielä kotona ja syväpuhdistava on yksi niistä. Sille on useita eri käyttötarkoituksia. Hyvä esimerkki on esimerkiksi lyhyet lookit, missä käytetään koostumukseltaan raskaita vahoja. Jos tuntuu, ettei se kunnolla irtoa pesussa on hyvä lisätä syväpuhdistava mukaan noin kerta viikkoon.
Syväpuhdistava poistaa tehokkaasti hiuksista kaikki muotoilutuotteiden kertymät ja osan metalleista (hiukset vihertää) ja on silloin hyvä käyttää myös pitkässäkin hiuksessa, varsinkin jos käyttää paljon muotoilutuotteita. Syväpuhdistavan jälkeen on aina hiuksessa käytettävä hoitoaine.

Toisena uutuutena on Moroccanoilin kosteuttavat shampoo ja hoitoaine. Tämä tuote on tarkoitettu kaikille hiustyypeillä, mitkä ovat vailla kosteutta. Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ja karheilta, voi se olla juurikin kosteuden puutetta. Sopii erinomaisesti kiharalle ja luonnonkiharalle hiukselle.

Joulukuussa tapahtuu. Olimme PRIMEN kanssa Studio Movella järjestettävässä Naisillassa mukana. Tapahtumia tulee varmasti olemaan jatkossa lisää. Tilaisuus on maksuton ja asiakkaat saavat kierrellä "messujen" tyylillä eri kauneudenalan yritysten pisteissä ja tehdä ostoksia.

Nyt on paljon tapahtumia tulossa ja vielä on myös muutama aika Ladies Night tapahtumaan. Jos haluat järjestää ystäviesi kanssa etkot meidän liikkeessä niin ole nopea. Hinta on siis 50e/hlö, mikä sisältää kampauksen, meikin ja pientä yllätystä siihen mukaan. Voit soittaa liikkeeseen tai laittaa s-posti umppu@homail.com
Minimi henkilömäärä on 5 osallistujaa. Luvassa on upeita bile lookkeja ja rento tunnelma :)

PRIME on tehnyt yhteistyötä Team Minettien kanssa ja haluaakin onnitella heitä mahtavasta menestyksestä, sillä tänään he voittivat SM kultaa. Joukkueessa voimistelee tyttöjä, joita olen itse valmentanut, silloin kun he olivat vasta tutustumassa voimisteluun. Mahtavaa tytöt.

Toteutamme jälleen jo tavaksi muodostuneen PRIME jakaa joulumietä kamppanjan, mikä tarkoittaa sitä, että lahjoitamme viikon 51 tuotosta jokainen päivä 5% hyväntekeväisyyteen. Kun varaat ajan olet myös mukana antamassa joulumieltä kanssamme. Kohteenamme on jokavuosi ollut lapset ja tähän asti olemme toimittaneet Joulupaketteja TAYS:in lasten syöpäosastolle, sekä Kissanmaan perhetukikeskukselle. Tämän vuoden kohteemme varmistuu ensi viikolla.

Meiltä on myös mahdollisuus ostaa lahjakortteja, joko kosmetologille tai sitten kampaamoon. Tässä on Miian Joulun lahjakorttitarjoukset. Lahjakortin voi myös ostaa jollekkin tietylle summalle ja lahjakortin saaja saa silloin itse päättää mihin haluaa sen käyttää. Meille voi myös soittaa ja voimme tehdä lahjakortin valmiiksi ja sen voi vain tulla noutamaan ja maksamaan liikkeeseen. Asia on tehty helpoksi myös miehille :)

Nyt onkin jo lunta maassa ja joulun odotus voi alkaa
-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti