maanantai 9. joulukuuta 2013

Kampausmuoti

Tällähetkellä kampausmuoti on ehdottomasti pehmeämpää, kuin muutamia vuosia taaksepäin mentäessä. Joulukuu on juhlien aikaa ja olemmekin PRIMESSÄ tuhonnet useamman lakkapullon kampauksia valmistellessa. Tässä on muutamia kuvia tekemistämme kampauksista.
Eveliina Nisula

Eveliina Nisula
Jarno Lahti

Jarno Lahti

Ulla-Riitta Koskinen

Ulla-Riitta Koskinen
Joulun alla haluamme jakaa hyvää mieltä ja meillä onkin jo perinteeksi muodostunut PRIME jakaa joulumieltä kamppanja. Lahjoitamme 5% viikon ajan jokaisen päivän tuotosta hyvään tarkoitukseen. Lahjoitamme tänävuonna Tampereella toimivaan Päiväperhoon tuoton, jolla ostamme heille osastolla tarvittavia juttuja. Päiväperho toimii yhdyslinkkinä lastensuojelun, päihdehuollon ja äitiys-, lasten- ja perheneuvoloiden välillä. Se tarjoaa päihdeongelmaiselle raskaana olevalle tai pienen lapsen perheelle kohtaamispaikan, jossa voi keskustella ohjaajien ja sairaanhoitajan kanssa, osallistua erilaisiin ryhmiin, tarvittaessa ruokaillakin.

Päivät ovat 16.12-20.12.2013. Jos haluat olla mukana tukemassa ja lahjoittamassa hyvää mieltä niin varaa aika ja tule asiakkaaksemme.

5.12 oli toinen Ladies Night tapahtuma ja meillä olikin huikeat 20 kammattavaa ja meikattavaa. Olimme koko henkilökunta paikalla ja töitä riitti.

Kaikkia emme ehtineet samaan valokuvaan, siilä osa seurue siirtyi jo seuraavan paikkaan, kun me vielä hyödynnettiin viimeiset minuutit kampaamalla ja meikkamalla. Ensi lauantaina onkin sitten jälleen uusi Ladies Night luvassa.

Muistatteko vielä uudet värit, mitkä meillä oli testikäytössä? Meiltä on nyt saatavilla nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitetut värit, millä saa kauniita vivahteita vaalennettuihin hiuksiin. Käsittely on hoitava, eikä rasita hiusta millään lailla. Väreistä tulee kauniita ja mikä parasta se antaa hiuksillesi upean kiillon. Kysy kampaajaltasi uusista väreistä.

Hanna-Loviisa Isique

Hanna-Loviisa Isique
-Umppu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti