sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät tulossa ja tärkeitä juttuja koskien henkilökuntaamme.

Pitkästä aikaa kuulumisia työarjen keskeltä. Kiirettä on todella pitänyt, sillä olen lähes yksin ollut töissä kampaamo puolella. Meidän kampaajista Hanna ja Jenna nauttivat tällähetkellä äitiyslomastaan ja ainakin Hannan kanssa oli puhetta, että hän pailee pikkuhiljaa viimeistään syksyn tienoilla takaisin.

Itse olen myös jäämässä äitiyslomalle Kesäkuun puolessa välissä. Aion olla kokonaisuudessaan n.5 viikkoa, jos kaikki menee hyvin. Alan itse tekemään mahdollisuuksien mukaan töitä, mutta en tietenkään samassa mittakaavassa kuin nyt.

Haluan kuitenkin  palvella ensisisjaisesti omat vaki asiakkaani, joita alan tekemään  aluksi Sunnuntaisin. Lisään sitten jatkossa mahdollisuuksien mukaan päiviä lähinnä Keskiviikkoa ja Lauantaita. Minulla on silloin apunani tuössäoppijamme Vilma, ja saatan tehdä hieman lomittain asiakkaita, jotta saisin  määrällisesti palveltua asiakkaita hieman enemmän.

Vilma tekee myös useanan päivänä töitä -50%, eli jos asiakkaani haluaa tulla hänelle niin sekin onnistuu. Olen itse silloin hyvin todennäköisesti paikalla.


Muutamia kampauksia by Umppu






Tuijan tarkoitus olisi siirtyä kokonaan alamme opetushommiin ja hän on toistaiseksi Maaliskuussa vielä muutaman viikon. Tilanne ei ole vielä täysin selkeytynyt ja saattaa olla, että Tuija vierailee jatkossa sillointällöin liikkeessämme. Lisätietoa saatte Tuijata itseltään :)

Meillä astuu uusi kampaaja riveihin Huhti-Toukokuun vaihteessa. Nimeä emme vielä paljasta, mutta mukavaa saada hieman nuorta verta ja apukäsijä todellakin tarvitaan.








MSCHIC meikkejä on taas saatavilla liikkeestämme. Alkuun meillä on meikkivoiteita ja mineraalipuutereita sekä ripsivärejä ja sarja täydentyy pikkuhiljaa.





Meiltä on myös saatavilla liikkeestämme nyt uudet Mago pidennykset. Tekniikka on patentoitu menetelmä ja sopii myös allergikoille. Pidennykset kiinnitetään puuvillalangalla ja liitoskohta ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Lisätietoja saat soittamalla. Hinnastot löytyy nettisivuiltamme.

Mukavaa kevään alkua

-Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti