tiistai 17. maaliskuuta 2015

Esittelemme uuden vahvistuksen. Olkaahyvä


Aurinko energia valtaa mielen ja vaatteet alkavat vähenemään. Pitkän synkän ja auringottoman ajan jälkeen iho kaipaa hoitoa ja pientä päivetystä. Meiltä on saatavilla VitaLiberata itseruskettava.

Vita Liberatan itseruskettavat tuotteet ovat mm. 80% ECOCERT-sertifioituja, jotka ovat kaiken lisäksi tuoksuttomia, eivät sisällä alkoholia taikka parabeeneja. Parhaimpia ominaisuuksia tuotteissa on luonnollinen rusketuksen sävy, nopea kuivuminen ilman tahmeaa tunnetta sekä sävyn haihtuminen iholta kuin luonnollinen rusketus.




Saammeko esitellä meidän uuden kampaajan Estherin, jota voi myös hauskasti kutsua "Essuks". Esther astuu kuvioihin huhti/toukokuun vaihteessa, mutta ilmoittelemme siitä sitten lisää Hymiö smile 
- 22-vuotias täynnä intoa oleva parturi-kampaaja. Olen ollut alalla valmistuneena 2vuotta. Tykkään suunnitella ja toteuttaa uutta ja erilaista. Erikoiset värit kuten myös selkeät yksinkertaiset kokonaisuudet ovat mieltä piristäviä. Työskentelen mielelläni myös hiustenpidennysten sekä kampausten parissa!


 Estherin ajanvaraus on pian auki ja soittamalla meille saat lisätietoa.  Mukavaa kevään jatkoa kaikille 
-Umppu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti