keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä

Vaikka sataa ei anneta sen häiritä. Meille saapui tänään liikkeeseen kauan odotettu Kevin Murphyn uutuus sarja Plumping. Sarja on suunnattu niille ketkä haluavat saada hiukset tuuheammiksi, paksummiksi, korjata hiuksen rakennetta, saada niihin lisää kosteutta sekä lisätä hiuksen kasvukautta. Tuotesarjassa on 3 tuotetta shampoo, hoitoaine sekä tuuhetta ja rakennetta antava hoitosuihke. Tuoteperhe sisältää mm. biotiiniä mikä todistetusti lisää "karvan kasvua" ja pidentää sen kasvuvaihetta. Voiko parempaa tuotta siis olla?

Meillä on myös meidän mineraalimeikit täydentyneet ja nyt valikoimissa on meikkivoiteet kaikissa tummusasteissa, luomiväripaletit, aurinkopuuteri yms.

Lisäksi saimme myös tuksu valikoimiin täydennystä ja tälläkertaa se on miehille. Ihana raikas kesäinen eau de parfym, mistä on poistettu kaikki allergisoivat aineet.

Color.bugilla viimeistelet kesätyylisi. Color.bur on hiusliitu, millä voit värjätä hiusiisi upeita vivahteita nopeasti ja helposti ja väri lähtee pesussa pois. Bugilla voit vaikka väräjä koko hiukset ja väriä harjaamalla saat myös super trendikkäitä pastellisävyjä hiuksiin.

Sexy Hairilta on myös tullut uusi jätettävä hoitosuihke mikä sopii kaikille hiustyypeille. Ei jätä rasvaista tuntua hiuksiin ja sisältä mm. argainoilia.

Luksusta kaipaaville naisille Lanzan ylellinen healing oil sarja on loistava. Tuoteperhe siloittaa hiuksia jättämällä niihin uskomattoman pehmeyden ja pehmeän tuksun. Lanzan tuotteet on tiivistettyjä mikä tarkoittaa sitä, että tuotteet pitää vaahdottaa käsissä ennen hiuksiin viemistä jolloin vaahto muuttu samettisen kermaiseksi. (ei sovi pidennyksille)

Jään viikon lomalle nyt ja toivon että aurinko paistaa takaisin tullessa -Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti