sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kevät näkyy myös tuotteissa

Käytämme liikkeessämme ID-hairin hair paint värisarjaa ja meillä on ilo kertoa, että sarja uudistuu.
Hair pain on trendikäs ja turvallinen värijärjestelmä, joka on kehitetty nykyaikaiseen värjäämiseen ja suunniteltu pohjoismaalaisille hiuksille. Värin sisältämät proteiinit sekä matala ammoniakkipitoisuus minimoivat vaikutusta hiusten suomukerrokseen, jolloin hiukset säilyvät kiiltävinä, valoa heijastavina sekä säilyttävät värin pidempään. Tämä on hellävarainen väri, joka sopii myös hennoille hiuksille.
Kevin Murphyltä on tullut uudenlainen hoitosarja hennoille ja ohenevile hiuksille (tulossa pian), joka sisältöö ripsiväreistä tutun paksuntavan teknologian luoden välittömästi paksumman tuntuiset hiukset. Sarja on kehitelty paksuntamaan ja tuuheuttamaan hentoja ja/tai ohenevia hiuksia sekä ehkäisemään hiustenlähtöä. Tuotteet sisältävät tehokkaan ainesosayhdistelmän, jonka muodosavat persilijan lehdistä uutettava flavonoide, apigeeni, sekä kasvipohjainen oleanoolihappo ja biotinyyli-GHK. Tämä yhdistelmä tehostaa hiusten kasvua sekä ehkäisee hiustenlähtöä aktivoimalla hiuspohjan verenkiertoa.
Kevin Murphyltä on myös tulossa uusi Rough.Rider joka antaa voimakkaan pidon sekä mattaisen lopputuloksen, eli siis kaikki mies tarvitsee :)
Muistakaa myös tsekata uusin FitBody kehti mikä on pian lehtipisteissä. Prime on hienosti edustettuna hiuspalsta osiossa, missä on mun neuvoja hiustenlaittoon ja nyt kovassa huudossa olevan urheilun yhdistelmään.

Uusi PRIME valmistuu pikkuhiljaa. Muistutan siis vielä, että uusi osoitteemme Huhtikuun lopusta on Voimakatu 2 Ratinanrannassa. Olemme suljettuna Huhtikuun 28 päivä Maanantain ja vietämmekin jo avajaisia seuraavana päivänä 29.4 jonne kaiki on tervetulleita

Kaiki muut yhteystietomme säilyy ennallaan paitsi osoite joten nettiajanvarausta voi jatkossakin käyttää normaalisti. Ajanvarausjärjestelmäämme kehitetään edelleen kokoajan ja otamme mielellämme palautetta edelleen vastaan. Uusia toimintoja lisätään siihen kokoajan ja haluamme kehittää sen teille asiakkaille mahdollisimman helpoksi käyttää. Moni on sanonut, että ei pääse kirjautumaan järjestelmään, että se herjaa esim s-postia tai tunnusta. Palvelussa on kohta missä on: oletko hukannut tunnuksesti josta voi klikata. Järjestelmään on nyt tulossa palvelu missä voi varata ajan ilman rekisteröitymistä. Meille saa toki aina soittaa, mutte meidän työtämme helpottaa jos asiakkaat tekevät netin kautta varauksen, koska silloin emme joudu keskeyttämään työtämme.

Monelle teistä onkin jo tuttu kasvo Jenna, joka on ollut meillä työharjoittelussa jo useamman vuoden. Jenna valmistuu nyt ja minulla on ilo kertoa hänen liittymisestään PRIMEN teamiin. Jenna alkaa jatkossa tekemään meillä töitä valmistumisensa jälkeen. Hänellä on erittäin hyvä ammattitaito jo nyt pohjalla ja  hän on kehittynyt aivan valtavasti näiden vuosien varrella. Tästä myöhemmin lisää.

Mukavaa Sunnuntaita
T.Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti