tiistai 22. huhtikuuta 2014

Avajaiset lähenee ja tavarat vähenee


Jälleen uutuuksia saatavilla. Tehokas salisyylihappo kuorinta:
-poistaa finnejä ja mustapäitä
-vähentää pinnallisia ryppyjä
-sopii rasvaiselle ja akneiholle
-tasapainoittaa talintuotantoa

Kysy lisää kosmetoligiltamme Miialta 

Viikko jäljellä uuden liikkeen avajaisiin. "Vanha" prime alkaa jo ammottaa tyhjyyttään, koska osa tavaroista on jo siirretty uuteen, osa myyty pois tieltä ja muutama väliaikaisratkaisu tuotu tilalle.


Vielä on aika ankean näköistä, mutta hiljaa hyvä tulee. Mulla on ollut mahtavat pikkukädet apurina hyllyjen järjestelyissä :). Värimaailmaltaan uusi liike tulee olemaan aika samantyylinen. Odotan niin innoissani uuden alkua ja rauhaa työskentelylle. Osoite on siis Toukokuusta alkaen Voimakatu 2

Juhlimme siis avajaisia 30.4 Vappuaattona. Luvassa on pientä tarjoilua ja mahtavia avajaistarjouksia.
Kevät tai oikeastaan kesä on nyt todellakin saapunut. Ihmiset haluavat jotain uutta hiuksille ja ehdottomasti suosituimpia on tällähetkellä pidennykset. Liukuvärit, eli ombre värjäykset jatkavat suosiotaan ja niitähän on myös saatavilla pidennyksissä. Tässä tänään omatekemäni pidennys ennen ja jälkeen. Tuotteet on B-long pidennyksiä.


Liukuvärjäys on siis myös mahdollista toteuttaa ilman vaalennusta ja hiuksia rasittamatta :)

Pääsiäinen vierähti levätessä ja hieman töitä tehdessä. Kun kyse on kuvauksista niin en koskaan kieltäydy. Luvassa oli viimeinen silaus Biancaneven B-fit malliston kuvauksia. Oma roolini oli tietenkin kaammata ja meikata. Maliina oli upea Camilla Back :)





Mukavaa vaihtelua liiketyön ohelle :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille -Umppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti