torstai 1. toukokuuta 2014

Uusi liike on nyt avattu

Vietimme eilen uuden liikkeen avajaisia Voimakatu 2. Meillä kävi päivän aikana ihan hirvittävä määrä asiakkaita, niin usia kuin vanhojakin. Päivä oli aivan aivan mahtava ja kiitos siitä kuuluu kaikillle kävijöille.

Tässä on kuvat ennen ja jälkeen ja kuvissa eroa on ainostaan yksi päivä. Hommia oli ja töitä paiskittiin kellon ympäri.



Meillä oli paljon tarjouksia avajaisten kunniaksi ja ehdottomaksi suosikiksi nousi paikanpäältä varatut ajat mitkä oli -50%. Lähetimme ensimäistä kertaa asiakkaille massaviestin, missä huomattiin sellainen seikka, että vanhasta varausjärjestelmästämme asiakkaat on siirretty uuteen. Osa on saattanut unohtaa tunnuksensa ja tilata uudet, joten osa asiakkaista on järjestelmässä useaan kertaan ja viesti lähti tietenkin niin moneen kertaan kun numero sielä on :) Korjaamme asiaa :)




Päivä oli kaikinpuolin todella onnistunut ja siinä hötäkässä olinkin lähtenyt ovet lukitsematta kotiin :) Onneksi tänään yksi asiakkaamme oli käynyt ovella, virheellisen massaviestin takia, missä huomisen sijasta piti lukea tänään ja sai mut kiinni ja lähdinkin HYVIN nopeasti salongille :) Onneksi ei oltu mitään viety ja kaikki tavarat oli paikoillaan.
Pakko sanoa että nyt olen väsynyt, mutta erittäin onnellinen. Uusi liike on niin oman näköinen ja kodikas, etä tuntuu että olisin ollut sielä aina töissä.
-Umppu

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Onnea uudesta liikkeestä!
    Huomasin, että hinnastossa on miehille ja naisille eri hinnat. Mihin tämä perustuu?
    - Ihmettelijä

    VastaaPoista
  2. Se perustuu käytettyyn aikaan :)

    VastaaPoista